Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Black Friday la COMPLETE MOVEMENT

La COMPLETE MOVEMENT, ne-am obișnuit să facem lucrurile cum trebuie, fără să ”furăm startul” sau să umplem textele de steluțe care ascund condiții draconice, scrise cu litere de doi milimetri. Nu!

La noi, și ofertele speciale sunt PE BUNE!

Așa că venim cu încă una, prin care marcăm BLACK FRIDAY așa cum trebuie și când trebuie, adică în ultima zi de vineri din noiembrie.

Deci, prieteni: vineri, 25 noiembrie, cartea COMPLETE MOVEMENT de Claudiu Man are un preț cu totul special pentru oricine dorește să cumpere, preț valabil pentru oricâte cărți!

În această zi, puteți cumpăra cartea cu 350 200 de lei!

Vorba reclamelor: ”Dar stai, că asta nu e tot!”.

Punem la bătaie ceva special și pentru cei ce doresc să participe la COMPLETE MOVEMENT Workshop (Level 1): oricine achită vineri, 25 noiembrie, tariful întreg pentru participarea la workshop primește cadou o agendă COMPLETE MOVEMENT cu totul specială, făcută din hârtie din piatră rezistentă la apă și la rupere! Ba mai mult, vei avea parte de un discount de 25% la COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2!

Așadar, vino în lumea COMPLETE MOVEMENT chiar de… vinerea asta!

Ai o părere sau o întrebare pe acest subiect sau altele? Contactează-mă!

    Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service