Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Calendar COMPLETE MOVEMENT Workshops 2024

Sfârșitul de an este aproape și ne pregătim deja să începem în forță noul an! Cu un nou Workshop disponibil, cel dedicat celor mai frecvente afecțiuni ale coloanei lombare și cervicale, COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2.1 Back, ne facem planul pentru următoarele întâlniri cu voi, astfel încât ne grăbim să postăm calendarul Workshop-urilor pentru prima parte a anului 2024:

COMPLETE MOVEMENT Workshop (Level 1)

  • Ediția a 7-a: 6-7 ianuarie 2024

COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2.0 Foot

  • Ediția a 4-a: 10-11 februarie 2024

COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2.1 Back

  • Ediția 1: 20-21 ianuarie 2024

IMPORTANT: Există pachete promoționale Workshop Level 1 + Level 2 cu 4.000 de lei sau Level 1 + Level 2.0 + Level 2.1 la 5.800 de lei!

Menționăm faptul că nu se poate participa la COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2 decât după participarea la Level 1, întrucât temele abordate în primul Workshop sunt puse în aplicare în cel de-al doilea.

Un alt lucru important pentru cei care au participat deja la COMPLETE MOVEMENT Workshop (Level 1): pot participa GRATUIT la oricare dintre edițiile ulterioare ale aceluiași Workshop, în cazul în care doresc să aprofundeze tehnicile și informațiile primite. Locul se poate rezerva cu un mail la adresa contact@completemovement.ro

Așadar, vă așteptăm în lumea COMPLETE MOVEMENT:

Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service