Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Pentru că grupul absolvenților COMPLETE MOVEMENT Workshop devine tot mai mare și pentru că îmi doresc ca toți participanții să stăpânească foarte repede și foarte bine tehnicile predate, consider că este momentul oportun pentru a face un pas mai departe.

Astfel, începutul anului 2023 va aduce cu sine COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2, un curs de asemenea cu foarte mari accente practice, în care voi aprofunda abordarea celor mai comune accidentări ale membrelor inferioare.

Vom discuta atât din perspectiva antrenorilor, cât și a terapeuților despre ce terapii manuale și exerciții să aplicăm și cum să reintegrăm sportivii în viața cotidiană și în activitatea sportivă în cazul unor accidentări foarte des întâlnite, precum fasciita plantară, entorsele, tendinitele sau rupturile musculare.

Un lucru foarte important este faptul că cei ce doresc să se înscrie la COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2 este obligatoriu să fi participat la COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 1, întrucât majoritatea tehnicilor ce vor fi aplicate au fost aprofundate în acest workshop.

Așadar, vă invit pe toți cei care ați participat la workshop-urile de până acum să veniți alături de mine pentru a continua să descoperim împreună lumea COMPLETE MOVEMENT!

Primele două ediții vor avea loc în 4-5 februarie 2023 și, respectiv, 6-7 mai 2023!

Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service