Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Cum a fost la COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2

Weekend-ul trecut, proiectul COMPLETE MOVEMENT ”a pus piciorul în prag”, mai precis a avut loc prima ediție a COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2, un workshop destinat recuperării și tratării celor mai frecvente accidentări ale membrelor inferioare.

 

Adresat cursanților ce au participat deja la COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 1, seminarul a avut un succes deosebit în rândul primei grupe, participanții arătându-se foarte încântați de tehnicile folosite și nerăbdători să le pună în practică alături de clienți sau pacienți.

Întins pe durata a 16 ore, workshop-ul s-a axat pe aprofundarea celor mai frecvente accidentări ale piciorului, privite prin prisma universului COMPLETE MOVEMENT de Claudiu Man. Bineînțeles, seminarul a avut o foarte vastă componentă de practică, toți cursanții fiind încântați de sistemul ”learning-by-doing”.

 

Le mulțumim tuturor pentru participare și pentru că ne ajută să ajungem cu principiile COMPLETE MOVEMENT la cât mai mulți iubitori ai mișcării în toate formele sale.

Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service