Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Dumitru Butilca
Master Trainer TRX, fondator DIMI FITNESS

Este experiența și dedicația unui pasionat pe care am plăcerea să-l și am în echipă, pe care l-am văzut crescând și evoluând de la kineto la antrenor, la preparator fizic si la master trainer, iar acum la o călăuză pentru noi, ceilalți, în ale Movement-ului (Complete)

Alte recenzii:

Dumitru Butilca:

COMPLETE MOVEMENT îți va depăși așteptările!”

Este o carte care nu e carte, un manual care nu e manual, un îndreptar care nu este îndreptar. Nu este nimic din toate acestea și este toate acestea la un loc.

Este experiența și dedicația unui pasionat pe care am plăcerea să-l și am în echipă, pe care l-am văzut crescând și evoluând de la kineto la antrenor, la preparator fizic si la master trainer, iar acum la o călăuză pentru noi, ceilalți, în ale Movement-ului (Complete) 🙂

Indiferent că ești doar atlet din pasiune, atlet profesionist sau pur și simplu avid de informație, Complete Movement îți va depăși așteptările.

Dacă vrei să îți duci pregătirea la alt nivel, înțelegând ”de ce”-ul din spate și cu risc minim de accidentare, atunci răspunsul este chiar aici, deschide cartea și treci la nivelul următor… nu riști decât să devii mai bun!

Ai citit cartea? Scrie-ne părerea ta!

    Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service