Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Februarie, martie, aprilie înseamnă trei Workshop-uri COMPLETE MOVEMENT!

Am început în forță noul an, cu două super-workshop-uri unanim apreciate de către participanți!

După ”încălzirea” de început de ianuarie cu COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 1, ocazie cu care încă un grup de entuziaști ai mișcării au intrat în universul COMPLETE MOVEMENT, a venit și o noutate absolută! Dedicat celor mai frecvente afecțiuni ale coloanei lombare și cervicale, COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2.1 Back a ridicat ștacheta la un nivel foarte înalt, tehnicile însușite de participanți fiind cu adevărat ”game changer” în activitatea lor de zi cu zi.

Ne propunem să ținem ritmul, astfel că în următoarele trei luni avem programate tot atâtea Workshop-uri:

COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 1

  • Ediția a 8-a: 2-3 martie 2024

COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2.0 Foot

  • Ediția a 4-a: 10-11 februarie 2024

COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2.1 Back

  • Ediția a 2-a: 6-7 aprilie 2024

IMPORTANT: Există pachete promoționale Workshop Level 1 + Level 2 cu 4.000 de lei sau Level 1 + Level 2.0 + Level 2.1 la 5.800 de lei!

Menționăm faptul că nu se poate participa la COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2 decât după participarea la Level 1, întrucât temele abordate în primul Workshop sunt puse în aplicare în cel de-al doilea.

Un alt lucru important pentru cei care au participat deja la COMPLETE MOVEMENT Workshop (Level 1): pot participa GRATUIT la oricare dintre edițiile ulterioare ale aceluiași Workshop, în cazul în care doresc să aprofundeze tehnicile și informațiile primite. Locul se poate rezerva cu un mail la adresa contact@completemovement.ro

Așadar, vă așteptăm în lumea COMPLETE MOVEMENT:

Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service