Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Rolland Török
baschetbalist profesionist

Am avut plăcerea să lucrez cu Claudiu pe când jucam la Cluj, dar, datorită formei fizice în care m-am simțit lucrând cu el, am continuat și în anii următori.

Alte recenzii:

Rolland Török:

”O carte prețioasă pentru specialiști, dar nu numai”

Am avut plăcerea să lucrez cu Claudiu pe când jucam la Cluj, dar, datorită formei fizice în care m-am simțit lucrând cu el, am continuat și în anii următori să colaborăm pentru pregătirea de dinaintea începerii sezonului.

COMPLETE MOVEMENT este o carte pe înțelesul tuturor. Profesionalismul, perseverența, dar mai ales implicarea totală în profesie fac ca această carte să fie una ușor de înțeles. Dorința autorului de a împărtăși cunoștințele lui din domeniu fac cartea prețioasă atât de pentru specialiștii în domeniu, cât și de pentru orice persoană care dorește să aibă un stil de viață sănătos.

V-o recomand cu drag, este bogată în ilustrații, iar datorită codurilor QR integrate în paginile cărții, aveți acces la un număr mare de exerciții specifice!

Ai citit cartea? Scrie-ne părerea ta!

    Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service