Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Toamnă pe... două niveluri!

Toamna se apropie și ne pregătim să încheiem anul exact așa cum l-am și început: în forță! După o vară lungă și fierbinte, în care ne-am încărcat bateriile, ne propunem să punem în scenă pe final de an încă două workshop-uri memorabile!

Primul dintre ele se adresează celor care vor să intre în lumea COMPLETE MOVEMENT, fie că lucrează în domeniu – kinetoterapeuți, fizioterapeuți, antrenori personali etc., fie că sunt sportivi profesioniști sau amatori, practic oricui își dorește să înțeleagă mișcarea corpului uman ca un tot unitar.

Pentru aceștia, Claudiu Man organizează COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 1 în 14-15 octombrie, locația fiind aceeași – Kinetomed Arena.

Pentru absolvenții nivelului 1 din COMPLETE MOVEMENT Workshop, organizăm o nouă ediție a workshop-ului care duce lucrurile la nivelul următor: COMPLETE MOVEMENT Workshop Level 2 este destinat recuperării și tratării celor mai frecvente accidentări ale membrelor inferioare, aplicând principiile deja învățate la primul nivel. Acest Workshop va avea loc tot la Kinetomed Arena, în 18-19 noiembrie!

Pentru ambele Workshop-uri este valabilă oferta de achiziționare în trei rate (detalii AICI)

Vă așteptăm!

Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service