Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Pentru că ne dorim ca tot mai mulți prieteni ai conceptului COMPLETE MOVEMENT să aibă acces la Workshop-urile COMPLETE MOVEMENT, am decis să deschidem posibilitatea achitării taxei de participare în trei rate.

Sistemul de rate este structurat în felul următor:

Pentru prețul întreg:

  • RATA 1: 500 de lei
  • RATA 2: 1.000 de lei
  • RATA 3: 1.000 de lei

Pentru prețul redus (Pre-Sale):

  • RATA 1: 1.000 de lei
  • RATA 2: 1.000 de lei

Achitarea primei rate asigură rezervarea locului la Workshop, însă confirmarea participării se face abia după achitarea celei de-a treia rate (sau a doua în cazul Pre-Sale). Așadar, ratele se pot plăti oricând, însă ultima dintre ele trebuie achitată până cu cel mult 10 zile înaintea debutului ediției la care se dorește participarea! În cazul în care nu sunt achitate toate ratele, participanții cu plăți parțiale vor fi amânați pentru edițiile următoare.

PENTRU A ACCESA PLATA ÎN RATE, trimiteți un e-mail pe adresa contact@completemovement.ro, urmând să primiți link-urile pentru efectuarea plăților!

Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service