Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Bine ai venit în lumea CM!

COMPLETE MOVEMENT se vrea a fi un numitor comun atât pentru fizioterapeuți, kinetoterapeuți, maseuri, antrenori, sportivi, sportivi amatori sau elevi de liceu ce încă nu s-au decis ce vor să studieze după absolvire.

Kinetoterapia este terapie prin mișcare, iar astăzi mișcarea este medicină. Când vine vorba despre mișcare, atât noi, ca și kinetoterapeuți, cât și antrenorii din sălile de fitness sau preparatorii fizici, dăruim societății în care ne aflăm acces la sănătate prin programe de exerciții care să prevină, într-un fel sau altul, durerile survenite de la “noul modern” al readaptării corpului nostru.

Printr-un limbaj comun, linia dintre cele două profesii poate deveni una exterm de subțire, iar oamenii ce lucrează cu noi pot simți cu adevărat noțiunea de complex unitar a corpului uman, cu puterea sa deosebită de a se adapta în permanență sub presiunea factorilor externi!

Complete Movement
Complete Movement
  • Dacă nu ești nici kinetoterapeut și nici antrenor sau preparator fizic, cu siguranță, când vei termina această carte, îți vei fi schimbat percepția despre mișcare.
  • Dacă ești un om ”modern”, deci sedentar, și crezi că, făcând mișcare trei ore pe săptămână, o să reușești să contracarezi numărul exagerat de mare de ore pe care le petreci pe scaun, atunci te înșeli! COMPLETE MOVEMENT îți va demonstra asta.
  • Dacă ești sportiv de performanță, prin COMPLETE MOVEMENT vei înțelege că readaptarea la ”noul modern” se reflectă în numărul mare de accidentări pe care le-ai avut până acum.
  • Indiferent cine ești, consideră COMPLETE MOVEMENT drept un username și o parolă spre fazele următoare din dezvoltarea acestui proiect.
Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service