Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Marcela Armanca
editor, manager al editurii
Arcadia Media

Acest volum este dovada că mișcarea este remediul ideal pentru menținerea sănătății în parametri optimi și pentru prevenirea diverselor afecțiuni.

Alte recenzii:

Marcela Armanca:

”Un instrument complex, dar accesibil”

Această apariție editorială se încadrează în trendul lucrărilor ce au un pronunțat caracter practic, fiind un adevărat ghid, într-o lume aparent rezervată specialiștilor. Autorul reușește să facă din această carte un instrument complex, dar accesibil, atât pentru profesioniștii din domeniul kinetoterapiei, cât și pentru sportivi sau pentru simpli iubitori de mișcare.

Bogat ilustrată și plină de exemple, cartea semnată de Claudiu Man ne oferă șansa de a ne redescoperi și de a ne regăsi forma fizică de bază, șansa de a redescoperi mișcarea și beneficiile ei într-o lume tot mai sedentară. Punând la un loc informații și date adunate după ani de studii și practică în domeniu, autorul realizează acest ghid pentru readaptarea corpului la ”designul inițial”.
Acest volum este dovada că mișcarea este remediul ideal pentru menținerea sănătății în parametri optimi și pentru prevenirea diverselor afecțiuni.

Un alt element care caracterizează acest volum este dat de simplitatea cu care este scris, ușor de înțeles pentru orice persoană, noțiuni profesionale, tehnice, fiind transpuse în paginile cărții într-un limbaj simplu și explicit.

Integrarea codurilor QR în paginile cărții este inovația prin care autorul face legătura între informația prezentată în volum și multitudinea de date din domeniu, între mediul digital și spațiul fizic, un plus adus prin prezentarea de exerciții specifice și a unei bibliografii complexe, pe care o abordează mai apoi autorul în cadrul workshop-urilor asociate lucrării.

Ai citit cartea? Scrie-ne părerea ta!

    Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service