Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Cum a fost la COMPLETE MOVEMENT Workshop 2

Complete Movement de Claudiu Man Workshop 2

Week-end-ul trecut a însemnat trei zile pline de COMPLETE MOVEMENT, centrul Kinetomed din Cluj-Napoca fiind gazda celui de-al doilea Workshop COMPLETE MOVEMENT susținut de Claudiu Man.

Participanții au venit din nou din toate colțurile țării – din București, Bistrița, Maramureș, Dej și, bineînțeles, Cluj-Napoca, lucru ce ne bucură enorm, fiind un semn că volumul COMPLETE MOVEMENT de Claudiu Man este apreciat la nivel național.

Totodată, ne-am bucurat că, pe lângă fizioterapeuți, instructori sportivi și antrenori, am consemnat pentru prima dată un participant din afara ariei sportive – un IT-ist. Așa cum am spus mereu, cartea COMPLETE MOVEMENT de Claudiu Man se adresează tuturor iubitorilor mișcării, oricui dorește să înțeleagă cum funcționează corpul uman, indiferent că sunt sportivi de performanță sau amatori, instructori sportivi, antrenori personali ori terapeuți.

Pe parcursul a 20 de ore s-a discutat despre mișcare prin prisma matematicii, a fizicii și chimiei, despre fascie și mediul înconjurător, s-a lucrat cu sistemul de măsurare FMS, s-a abordat într-o manieră originală kinesiotapingul și s-au folosit ventuzele Rock Pods. Toate aspectele au fost dublate de nenumărate tips & tricks, de exerciții de activare și tehnici diferite, puse în practică de toți participanții!

Deja, gândurile ni se îndreaptă spre ediția a 3-a a Workshop-ului, pentru care vor fi anunțate în curând înscrierile!

Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service