Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Cum a fost prima ediție a Workshop-ului COMPLETE MOVEMENT

Complete Movement de Claudiu Man

Week-end-ul 25-27 februarie a consemnat totodată debutul seriei de Workshop-uri organizate de Claudiu Man sub egida COMPLETE MOVEMENT.

Centrul Kinetomed a fost gazdă primitoare pentru instructori sportivi, foști sportivi de performanță și terapeuți veniți din Bistrița, Sibiu, Arad, Deva, Luduș și Cluj-Napoca, pentru a asista la punerea în practică a conceptelor prezentate în cartea COMPLETE MOVEMENT de Claudiu Man.

Pe parcursul a 20 de ore s-a discutat despre mișcare prin prisma matematicii, a fizicii și chimiei, despre fascie și mediul înconjurător, s-a lucrat cu sistemul de măsurare FMS, s-a abordat într-o manieră originală kinesiotapingul și s-au folosit ventuzele Rock Pods. Toate aspectele au fost dublate de nenumărate tips & tricks, de exerciții de activare și tehnici diferite, puse în practică de toți participanții!

Claudiu Man:

Complete Movement de Claudiu Man

”Mă bucur enorm pentru că cei prezenți au ales să își petreacă alături de mine trei zile din viața lor, zile pe care cred că le-am răsplătit cu informații livrate cu mult entuziasm și dorință de a “lumina” pe înțelesul tuturor, acesta fiind de altfel conceptul Complete Movement.

Mă bucur enorm de faptul că majoritatea dintre cei prezenți au citit cartea și erau nerăbdători să descopere și mai mult din acest proiect!

Vreau să le mulțumesc tuturor că au fost răbdători cu mine și că, după cele 20 de ore de “hands-on”, încă mai doreau să primească și alte informații!

Aștept cu nerăbdare ediția a 2-a a Workshop-ului, deja avem înscriși patru participanți, locurile prevăzute fiind 10. Deși, probabil, va trebui să împingem acest număr spre 12, pentru că sunt mulți cei care se interesează de acest Workshop, ceea ce este o mare bucurie pentru noi!”

Acest site folosește cookies pentru personalizarea experienței de navigare. Totodată, form-urile de contact folosesc tehnologia reCAPTCHA a Google. Vezi și Google’s Privacy Policy și Terms of Service